image image
Aluminijimska i PVC stolarija "Cvejić" SZR "Cvejić" je firma koja se bavi proizvodnjom i montažoma aluminijumske i PVC stolarije, rolo vrata, kliznih sistema, roletni, rolo-komarnika..... Desetogodišnjim iskustvom, poštovanjem rokova, vrhunskom uslugom i saradnjom sa proverenim proizvođačima profila i okova izlazimo u susret Vašim potrebama i željama!
Ušteda energije i novca Zamenom prozora toplotni gubici se mogu umanjiti i za polovinu, a investicija se isplaćuje u periodu od tri do pet godina. Ušteda se ostvaruje kroz mesečne račune, ukoliko se grejete na struju, gas ili čvrsto gorivo, ako u stanu imate centralno grejanje, zamena prozora će Vam omogućiti toplije stanove uz odličnu zvučnu izolaciju.

Aluminijumska stolarija

Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa. Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i ušteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava odžavanje.

Opširnije

PVC stolarija

Za proizvodnju PVC stolarije koristimo THYSSEN-INOUTIC nemačke profile (Bayerwaldstraße 18/94327 Bogen/Germany), koji su ekstrudirani iz čvrstog PVC-a. Finoća završne obrade (glatka površina) omogućuje minimalno održavanje, dok višekomorni poprečni presek daje perfektnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Sive diht gume dodaju atraktivnost i nepropustljivost u svim vremenskim prilikama.

Opširnije

Ušteda energije i novca

Zamenom prozora toplotni gubici se mogu umanjiti i za polovinu, a investicija se isplaćuje u periodu od tri do pet godina.

Ušteda se ostvaruje kroz mesečne račune, ukoliko se grejete na struju, gas ili čvrsto gorivo, ako u stanu imate centralno grejanje, zamena prozora će Vam omogućiti toplije stanove uz odličnu zvučnu izolaciju.

Osim ušteda energije koja je višestruko korisna kao za pojedinačnog korisnika (cena grejanja i hlađenja) tako i za celokupnu zajednicu (ušteda energije na nacionalnom nivou) kao i za globalni nivo zahtite sredine u svakom pogledu; postoje i objektivni kriterijumi svakog pojedinačnog korisnika za donošenje odluke o vremenu i načinu zamene prozora na stanu ili zgradi, a to su:

  • poboljšanje termičkih osobina prozora stvara prijatnu atmosferu prostora u stanu, jer su zimi mnogo prijatnije toplije fasadne površine;
  • nema promaje i velikih gubitaka kroz zatvorene a nezaptivene prozore;
  • nema pojave kondezata na staklu i profilima;
  • zamena prozora podrazumeva i primenu savremenih termoizolacionih stakala, što presudno doprinosi velikim uštedama energije.